Betalen

In deze webshop kunt u gebruik maken van diverse betaalmogelijkheden zoals:

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

De voordelen:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling
  • iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, Postbank en Rabobank.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij Kelme.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank). Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

 

OVERBOEKING

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail, waarin ook uw ordernummer en het rekeningnummer vermeld worden. Aan de hand van deze bevestigings e-mail kunt u uw betaling doen. Om een snelle afhandeling te garanderen, is het belangrijk dat u bij uw overschrijving het ordernummer vermeldt.

Samengevat:

  • Zelf uw betaling verrichten via uw bank onder vermelding van uw ordernummer
  • Bevestiging per e-mail na ontvangst van uw betaling
  • Levertijd: 3-4 werkdagen (direct verstuurd na ontvangst betaling)

 

DIGITALE ACCEPTGIRO

Sisow ebill koppelt e-mail en het betaalsysteem iDEAL aan elkaar. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail met de factuur waar het openstaand bedrag op vermeld staat. U hoeft slechts op een link in de e-mail te klikken om naar de iDEAL-betaalomgeving te gaan. Dankzij de techniek zijn variabelen zoals betalingskenmerk, de naam en rekeningnummer al ingevuld.

De afhandeling van uw betaling wordt door ons uitbesteed aan Sisow, www.sisow.nl.